BHAKTI MARGA
RITUÁLY

RECITACE SANSKRTU - Král Bali, vnuk Prahlāda Mahārāje

CYKLUS BÝT S NEJVĚTŠÍMI Z BHAKTŮ

BÝT S NEJVĚTŠÍMI Z BHAKTŮ

Na cestě bhakti, cestě oddanosti k Bohu, je důležité mít přátele-oddané, s kterými můžeme trávit náš čas a inspirovat se jimi. Vznešení oddaní Pána, jako jsou Āḻvāři, Nārada-muni, Uddhava či Śabarī, jej dosáhli díky svému příkladnému chování a odhodlání. Propojte se s těmito inspirativními osobnostmi skrze sílu recitace sanskrtu, která vám přinese užitek.

Každý kurz z cyklu “Být s největšími z Bhaktů” nabízí několikatýdenní zážitky – jedinečnou příležitost, jak se propojit s velkým bhaktou (oddaným) Pána. Nalaďte se na to, jaké by bylo cítit se stejně oddaný a zaměřený jako oni.

Jedná se o poslední kurz ze série tématicky věnované oddaným Pána Krišny.
Jako Vāmana navštívil Nārāyaṇa krále Baliho (potomek Hiraṇyakaśipa a Prahlāda). Vāmana, inkarnace Pána v podobě trpaslíka, ho poprosil o tolik území, kolik překročí ve třech krocích. Bali pobaveně souhlasil, když v tom se Vāmana stal obrem a jedním krokem překročil zemi, druhým nebe.
"Poslední krok Vāmany putuje na hlavu Baliho a tento symbolizuje osvobození a úplnou transcendenci smyslové skutečnosti." Paramahamsa Vishwananda

Připojte se k nám na kurzy pravidelně. K dispozici budou texty přepsané do latinky a audio nahrávky.

  • Můžete se přidat ke všem kurzům a recitacím nebo jen k vybraným, absolvovat kurz základů recitace (který bude pravidelně na začátku cyklu).
  • Tyto kurzy jsou inspirovány příběhy, které se zapsaly do historie hinduismu.
  • Součástí je 1 hodina společné recitace v průběhu cyklu.
  • Kurz proběhne online pomocí aplikace ZOOM.
  • Jak se připojím k on-line setkání?

DETAIL UDÁLOSTI

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available