BHAKTI MARGA
DEVOCIONÁLNÍ UMĚNÍ

VÝTVARNÁ MEDITACE SE SRI YANTROU

KURZ – 3 HODINY

Výtvarná meditace se Sri Yantrou – 3 hodiny

Základem tohoto tříhodinového semináře je jednoduchá, přesto mocná meditace s afirmacemi. Afirmace nám pomáhají se soustředit a otevírají brány skrytému vědění, které je uloženo v tomto starodávném nástroji moudrosti.

Sri Yantru malujeme v devíti krocích prostřednictvím vedené meditace a každý si svobodně volí vlastní barvy. Při malování mohou  účastníci zažít vysoké frekvence, očistný proces, vnímat pozitivní vliv na duševní rovnováhu, zvýšení citlivosti, soustředění a vnitřní klid. 

Co je Sri Yantra:

Yantra je nejposvátnější geometrie, která je lidstvu známá a je mimořádným energetickým nástrojem pro duchovní rozvoj. Sri Yantra je považována za nejstarší, nejsilnější a nejefektivnější. Věří se, že obsahuje sílu celého stvoření a je považována za skutečnou podobu samotné Božské Matky.

Vzájemně propojené trojúhelníky symbolizují spojení mezi mužskou a ženskou energií stvoření. Obě kvality, mužská i ženská, jsou v této formě plně zastoupeny stejně tak jako v nás samých.

„Malování je meditace“ Paramahamsa Vishwananda

Přínosy Sri Yantry:

  • má hluboký dopad na osobu, která ji rýsuje, maluje, nebo s ní medituje
  • pomáhá kontrolovat mysl a smysly
  • vytváří vysoké energetické frekvence, které pomáhají přetvářet negativitu z prostředí na více pozitivní vibrace
  • pomáhá vytvořit osobní vztah se samotnou Božskou Matkou
  • podporuje naši vnitřní cestu a pomáhá nám dosáhnout konečného cíle života

Čím více budete s touto formou božství pracovat a meditovat, zjistíte, že tím více vám pomáhá se očistit a harmonizovat mysl, ducha i okolní prostředí.

Důležité informace:

  • Místa jsou omezena, prosím, registraci neodkládejte.
  • Seznam pomůcek, které budete potřebovat k malování, obdržíte po registraci. Doporučujeme, abyste použili veganské výtvarné pomůcky.

 

DETAIL UDÁLOSTI

Vstupenky
Plná cena – pro všechny zájemce.
Zlevněnámohou využít senioři od 65 let, studenti, ženy/muži na mateřské dovolené, invalidní důchodci, další rodinní příslušníci na kurzu.
Refresh – pro absolventy předešlých kurzů.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available