BHAKTI MARGA
VĚDOMOSTI

ONLINE KURZ BHAGAVAD GĪTY

CYKLUS 12 PŘEDNÁŠEK PRO ZAČÁTEČNÍKY

KURZ BHAGAVAD GĪTY

Srdečně Vás zveme na online kurz Bhagavad Gīty pro začátečníky. Ponořte se s námi do moudrosti tohoto nadčasového posvátného písma a jeho učení. Je to vzrušující cesta do hlubin vlastního nitra, kde se můžeme setkat se sebou samým a dostat odpovědi na otázky: Kdo jsem? Kdo je Bůh? Jaký je mezi nimi vztah?

Ačkoliv je Bhagavad Gītā hinduistickým posvátným písmem, její poselství je určeno každé lidské bytosti bez ohledu na věk, pohlaví, náboženskou příslušnost či sociální postavení. Pojednává o přirozenosti člověka a je návodem na život. Lze v ní nalézt odpověď na každou otázku, kterou lidská mysl může vymyslet, i inspiraci pro řešení obtížných životních situací.

Bhagavad Gītā nás přenese na bojiště, kde se odehrává velkolepý a fascinující rozhovor mezi princem Arjunou, který se vlivem životních okolností ocitl ve velmi těžké životní situaci, a jeho přítelem Kṛṣṇou. V 18 kapitolách Kṛṣṇa trpělivě zodpovídá všechny Arjunovy otázky.

V kurzu probereme jednotlivé kapitoly Bhagavad Gīty a získáme tak důležité náhledy pro praktický život i pro další duchovní rozvoj. Prostor bude samozřejmě i pro Vaše otázky.

Kurz je rozvržen do 12 výukových hodin od 19:30 do 20:30 prostřednictvím komunikační platformy zoom. Začínáme v úterý 6. února a pokračujeme každý týden až do 23. dubna 2024.

Jednotlivé hodiny budou nahrávány a účastníci budou mít přístup ke všem záznamům až do 31. 7. 2024. 

Bhagavad Gītā vydaná Bhakti Margou je svým způsobem jedinečná. Obsahuje totiž komentáře žijícího duchovního Mistra Paramahamsy Vishwanandy, který zná obtíže dnešní doby. Ve svých komentářích používá mnoho srozumitelných příkladů z běžného denního života, a tak nám tento hluboký text, obsahující celou védskou moudrost, velmi přibližuje. Knihu si můžete zakoupit v našem e-shopu (ZDE). Využijete ji nejen na kurzu, ale budete ji mít při ruce jako manuál pro život.

Na celý kurz se prosím registrujte na stránce:
https://www.bhaktimarga.cz/udalost/online-kurz-bhagavad-gity-2402/2024-02-06/

DETAIL UDÁLOSTI

CENA

Kurz je zdarma. Pokud budete chtít podpořit darem konaní kurzu a poslaní Bhakti Margy, zveme Vás na stránku k tomu určenou https://www.bhaktimarga.cz/podpora/.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available