BHAKTI MARGA
RITUÁLY

KURZ JEDNODUCHÉ PŪJI 

ONLINE

KURZ JEDNODUCHÉ PŪJI

Přijměte pozvání na kurz jednoduché pūji. Tento kurz vám poskytne přehled o podstatném významu vztahu mezi ātmā a Paramātmā: osobním vztahem mezi vámi a Božstvím. Osobní, láskyplný vztah s vaším Božstvím se stane živým a skutečným vztahem, který začnete postupně prožívat v každodenním životě.

Dozvíte se klíčové informace o tom, co je pūjā, co je osobní Božství a podrobněji bude vysvětlena tato duchovní praxe, jejímž prostřednictvím můžete sloužit, starat se a nořit se hlouběji do láskyplného vztahu s vaším milovaným Božstvím.

V praktické části se naučíte, jak můžete sami v kteroukoliv denní dobu provádět vlastní jednoduchou pūju, která věrně zachycuje jádro rituálu. Tím, že v kurzu je kladen důraz na kvalitu nad kvantitou, jsou klíčové postupy pūji prezentovány s lehkostí a snadno srozumitelným způsobem, který umožňuje předat jednoduchou pūju s láskou k Božství.

Na konci kurzu budete umět provádět samostatně jednoduchou pūju, která je důležitým učením Paramahamsy Vishwanandy a sādhanou Bhakti Margy.

Kurz jednoduché pūji je základním kurzem pūji, po jehož absolvování a zvládnutí je možné dále rozšířit své znalosti a praktikování pūji v pokročilém kurzu abhiṣekaṁu.

Součástí kurzu je i odkaz na elektronický manuál ve formě pdf, ve kterém najdete vše potřebné o tom, jak správně pūju provádět, jakož i další informace potřebné k pochopení nejdůležitějších věcí kolem tohoto obřadu. 

Kromě toho získáte přístup k zvukovým a obrazovým souborům a dalším informačním materiálům, které zlepší a zjednoduší vaše učení a procvičování.

Pro samotné provádění pūji potřebujete tác na pūju a potřebné vybavení. Pro účast na kurzu není vybavení nutné.

K účasti na kurzu zveme také děti od 7 let, které se mohou zúčastnit kurzu, pokud se jejich rodič také účastní kurzu (rodič si zakoupí vstupenku – Plná cena, Zlevněná, Refresh).

Kurz proběhne online pomocí aplikace ZOOM.  

Po registraci vám bude zaslán odkaz pro přihlášení k telegramové skupině ve které bude probíhat veškerá komunikace.

DETAIL UDÁLOSTI

Vstupenky
Plná cena – pro všechny zájemce.
Zlevněná – Mohou využít senioři od 65 let, studenti od 17 let, ženy/muži na mateřské dovolené, invalidní důchodci, další rodinní příslušníci na kurzu.
Refresh – pro absolventy předešlých kurzů.
Dětská – dítě od 7 do 16 let se může zúčastnit pouze pokud se kurzu účastní i rodič. Rodič musí být přihlášen na kurz se vstupenkou – Plná cena, Zlevněná nebo Refresh

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available