BHAKTI MARGA
YOGA & MEDITACE

BABAJI SURYA NAMASKAR

MEDITACE V POHYBU

MODLITBA V POHYBU

Babaji Surya Namaskar je modlitba vděčnosti v pohybu, která kombinuje uctívání a uvědomování si Boha s prastarými jógovými pozicemi. Jednoduché cvičení 6 – 8 kol denně zabere pouhých 10 – 15 minut a přesto může poskytnout stejný užitek jako 45 minut cvičení hatha jógy. Pomůže vám vybudovat si sílu, pozitivní tok energie a jasnou mysl.

Pohybová meditace Babaji Surya Namaskar oslavuje božství v chrámu lidského těla. Jen pár minut denně vnese do celé vaší bytosti světlo a čilost. Když se každodenní praxe pevně usadí v těle, myšlení ustupuje, pohyby se změkčí a stanou se vědomým vyjádřením vaší vnitřní síly.

Tato úžasná technika kombinuje jedinečným způsobem pohyb, mantru, dech a vědomí Božství, které je neoddělitelně spjaté s lidským tělem. Uctívání a oddanost tak probouzí lásku, která je vyjádřena prostřednictvím vědomého pohybu.

Na workshopu:

– se naučíte cvičit celou jógovou sestavu správně a bezpečně
– se dozvíte kdy a jak tuto techniku cvičit
– zažijete propojení fyzického cvičení, dechu a mantry

Babaji Surya Namaskar je fyzické jógové cvičení. Máte-li nějaká fyzická zranění nebo jiná omezení, poraďte se se svým lékařem a ujistěte se, zda je pro vás toto cvičení bezpečné.

Máte zájem, ale nevyhovuje vám termín?

Pokud vám nevyhovuje datum nebo čas, kontaktujte prosím učitele Babaji Surya Namaskar a domluvte si s ním termín.

DETAIL UDÁLOSTI

Vstupenky
Plná cena – pro všechny zájemce.
Zlevněná – pro důchodce, studenty, na mateřské dovolené.
Refresh – pro absolventy předešlých kurzů.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available