BHAKTI MARGA
YOGA & MEDITACE

BABAJI SURYA NAMASKAR

MEDITACE V POHYBU

MODLITBA V POHYBU

Babaji Surya Namaskar je modlitba vděčnosti v pohybu, která kombinuje uctívání a uvědomování si Boha s prastarými jógovými pozicemi. Jednoduché cvičení 6 – 8 kol denně zabere pouhých 10 – 15 minut a přesto může poskytnout stejný užitek jako 45 minut cvičení hatha jógy. Pomůže vám vybudovat si sílu, pozitivní tok energie a jasnou mysl.

Pohybová meditace Babaji Surya Namaskar oslavuje božství v chrámu lidského těla. Jen pár minut denně vnese do celé vaší bytosti světlo a čilost. Když se každodenní praxe pevně usadí v těle, myšlení ustupuje, pohyby se změkčí a stanou se vědomým vyjádřením vaší vnitřní síly.

Tato úžasná technika kombinuje jedinečným způsobem pohyb, mantru, dech a vědomí Božství, které je neoddělitelně spjaté s lidským tělem. Uctívání a oddanost tak probouzí lásku, která je vyjádřena prostřednictvím vědomého pohybu.

Na workshopu:

– se naučíte cvičit celou jógovou sestavu správně a bezpečně
– se dozvíte kdy a jak tuto techniku cvičit
– zažijete propojení fyzického cvičení, dechu a mantry

Babaji Surya Namaskar je fyzické jógové cvičení. Máte-li nějaká fyzická zranění nebo jiná omezení, poraďte se se svým lékařem a ujistěte se, zda je pro vás toto cvičení bezpečné.

Máte zájem, ale nevyhovuje vám termín?

Pokud vám nevyhovuje datum nebo čas, kontaktujte prosím učitele Babaji Surya Namaskar a domluvte si s ním termín.

DETAIL UDÁLOSTI

Vstupenky
Plná cena – pro všechny zájemce.
Zlevněná – pro důchodce, studenty, na mateřské dovolené.
Refresh – pro absolventy předešlých kurzů.