BHAKTI MARGA
SANGHA

DUCHOVNÍ CESTA V KAŽDODENNÍM ŽIVOTĚ

SETKÁNÍ S MANTRAMI A SANGHOU

SETKÁNÍ S MANTRAMI
A SANGHOU

Mantry od pradávna pomáhají ovládnout neklidnou mysl a blahodárně ovlivňují celkovou životní spokojenost. Přijměte pozvání do sanghy (setkání lidí, kteří hledají vyšší pravdu) v blízkosti vašeho bydliště a dopřejte si příjemný večer s mantrami, které zažijte je v různých podobách.

Čeká nás inspirativní sdílení o tom, jak mantra může obohatit život. Představíme si krátce techniku japa – pravidelné opakování mantry, při níž se mysl naučí vnímat to pozitivní na místo neustálého posuzování nebo strachů.  

Vyzkoušíme si prastarou skupinovou techniku OM Chanting, při které se ponoříme do nejvyšších a nejčistších vibrací univerzálního zvuku stvoření – mantry ÓM. 

Na závěr se necháme unášet radostným zpěvem manter v podobě kirtanu s tradičními hudebními nástroji jako jsou harmonium, mridanga a činelky manjira. Jednoduché melodie pohltí mysl a dotknou se našich srdcí, abychom mohli proniknout hlouběji do nitra k božské lásce.

Setkání se koná souběžně v Brně, Českých Budějovicích, Olomouci, Pelhřimově, Petrovicích, Praze a Sázavě. Registrujte se ve městě, kam byste rádi přijeli.

ČASOVÝ HARMONOGRAM

Sobota  16.9.2023

Registrace od:  17:30 hodin
Začátek program od 18:00 hodin
Konec programu do  21:00 hodin

CENA

Vstupné 0,- Kč
Dobrovolné příspěvky jsou vítány.
https://www.bhaktimarga.cz/podpora/

MÍSTA KONÁNÍ

BRNO

Duchovní škola Rezonance, z. s.
Košinova 1732/75
612 00 Brno – Královo pole

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Centrum setkávání
Neplachova 2297/1
370 04  České Budějovice

OLOMOUC

Waldorfská škola Olomouc – ateliér
Tomkova 420/48
779 00 Olomouc Hejčín

PELHŘIMOV

Dub Gallery
Nádražní 834
393 01 Pelhřimov

HORŠOVSKÝ TÝN

Městské kulturní zařízení Horšovský Týn
Nám. Republiky 105
346 01 Horšovský Týn

PRAHA

Eventové centrum Sněmovní 7
Sloupový sál
Sněmovní 7
Praha
 

Akci podpořilo Eventové centrum Sněmovní 7

https://snemovni7.com/?fbclid=IwAR35gooivevGv-N0mrs-n8Zi0xP27ZsN0gyyXvByxvQiF9op6Nz0iLzmVpQ

https://www.facebook.com/snemovni7

SÁZAVA

Puttika – Sázavský domeček
Uhlířskojanovická 17
285 06 Sázava

Co je kirtan?

Kirtan znamená “chválit Pána” a chválíme Ho zpíváním Jeho jména. Když zpíváme Jeho jméno, vytváříme si s Ním osobní vztah, osobní vztah s Narayana Krishnou. Mnoho světců napříč historií dosáhlo vize Pána a skutečného uvědomění Boha, pouze tím, že s velkou oddaností zpívali Jeho jméno. Kirtan v nás probouzí radost a bezpodmínečnou lásku, kterou můžeme vyjádřit tím nejkrásnější způsobem.

Co je OM Chanting?

Starodávná skupinová duchovní technika, která využívá transformační sílu a pozitivní vibrace zvuku OM. Vytváří silnou energii, očišťuje a pozvedá všechny naše úrovně – mentální, emocionální, fyzickou, duchovní i duševní. Harmonizuje nejen účastníky, ale i jejich okolí až do vzdálenosti 2 km a pomáhá vytvářet více míru, radosti a lásky ve světě.

      Co je sangha?

      Slovo sangha je původem ze sanskrtu a vyjadřuje setkání lidí, kteří hledají vyšší pravdu. Ústředním motivem setkání v našich sanghách je učení a techniky, které předal Paramahamsa Vishwananda skrze svou misi Bhakti Marga. Četnost setkání a aktivit se liší podle místa konání. Všechny sanghy jsou otevřené novým návštěvníkům a rády odpoví na vaše otázky.

      Tickets

      The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
      Tickets are no longer available