BHAKTI MARGA
DEVOCIONÁLNÍ UMĚNÍ

VÝTVARNÁ MEDITACE SE SRI YANTROU

KURZ – 3 HODINY

Výtvarná meditace se Sri Yantrou – 3 hodiny

Základem tohoto tříhodinového semináře je jednoduchá, přesto mocná meditace s afirmacemi. Afirmace nám pomáhají se soustředit a otevírají brány skrytému vědění, které je uloženo v tomto starodávném nástroji moudrosti.

Sri Yantru malujeme v devíti krocích prostřednictvím vedené meditace a každý si svobodně volí vlastní barvy. Při malování mohou  účastníci zažít vysoké frekvence, očistný proces, vnímat pozitivní vliv na duševní rovnováhu, zvýšení citlivosti, soustředění a vnitřní klid. 

Co je Sri Yantra:

Yantra je nejposvátnější geometrie, která je lidstvu známá a je mimořádným energetickým nástrojem pro duchovní rozvoj. Sri Yantra je považována za nejstarší, nejsilnější a nejefektivnější. Věří se, že obsahuje sílu celého stvoření a je považována za skutečnou podobu samotné Božské Matky.

Vzájemně propojené trojúhelníky symbolizují spojení mezi mužskou a ženskou energií stvoření. Obě kvality, mužská i ženská, jsou v této formě plně zastoupeny stejně tak jako v nás samých.

„Malování je meditace“ Paramahamsa Vishwananda

Přínosy Sri Yantry:

  • má hluboký dopad na osobu, která ji rýsuje, maluje, nebo s ní medituje
  • pomáhá kontrolovat mysl a smysly
  • vytváří vysoké energetické frekvence, které pomáhají přetvářet negativitu z prostředí na více pozitivní vibrace
  • pomáhá vytvořit osobní vztah se samotnou Božskou Matkou
  • podporuje naši vnitřní cestu a pomáhá nám dosáhnout konečného cíle života

Čím více budete s touto formou božství pracovat a meditovat, zjistíte, že tím více vám pomáhá se očistit a harmonizovat mysl, ducha i okolní prostředí.

Důležité informace:

  • Místa jsou omezena, prosím, registraci neodkládejte.
  • Seznam pomůcek, které budete potřebovat k malování, obdržíte po registraci. Doporučujeme, abyste použili veganské výtvarné pomůcky.

 

DETAIL UDÁLOSTI

Vstupenky
Plná cena – pro všechny zájemce.
Zlevněnámohou využít senioři od 65 let, studenti, ženy/muži na mateřské dovolené, invalidní důchodci, další rodinní příslušníci na kurzu.
Refresh – pro absolventy předešlých kurzů.